Hopen op het beste, of weten dat je de goede keus maakt?

We kennen allemaal iemand die in een keer het perfecte huis op de kop heeft getikt of juist achteraf nog een enorme en ongewenste kostenpost had aan de nieuwe woning. Maar dat zijn natuurlijk twee uitersten. Het kan ook enorm prettig zijn om precies te weten hoe welke onderdelen van je huis er voor staan.

Mogelijkheden

Als er wordt gevraagd of wij een bouwkundig rapport aanbevelen is het antwoord altijd ja. Dit heeft een simpele rede. In het beste geval hoor je dat je woning er perfect bijstaat. In veel gevallen zal je horen dat er een aantal onderdelen voor verbetering vatbaar zijn door veroudering of schade. En in weer een ander speciaal geval kunnen we zelfs afraden om de woning te kopen zodat je geen kat in de zak binnenhaalt.

Verbetering?

Ja in veel gevallen is er sprake van ruimte voor verbetering. En dit weet je natuurlijk liever vooraf. Ten eerste helpt het je om goed vooruit te plannen en te sparen. Zo weet je aan wat voor kosten je moet denken. Daarnaast geeft het een gericht advies op onderhoudskosten. Wellicht ziet alles er tip top in orde uit maar zijn er onderdelen van mindere kwaliteit. Zo weet je waar je aan kosten mee te maken krijgt en voorkom je dat je 2 jaar na kopen van de woning voor ongewenste verassingen staat.

Een bouwtechnische keuring bij Basis Aankoop Keuring kost: €295

Meer weten of gelijk aan de slag? Vraag hier direct de woningkeuring aan!