vacature basis aankoop keuring

Vacature Bouwkundig Inspecteur

Heb jij ervaring met het uitvoeren van bouwkundige inspecties? Vind jij het interessant om de bouwkundige staat en mogelijke oorzaken van schade van een woning in kaart te brengen?
Beschik jij over een:

 • MBO en/of HBO bouwkunde-diploma (bouwkunde)
 • Ben jij starter of heb je al een aantal jaar ervaring
 • Ben je bereid om op ZZP basis te werken
 • Dan heeft Basis Aankoop Keuring voor jou een kans, solliciteer direct en kom langs voor een oriënterend kennismakingsgesprek!

Over deze functie
Als bouwkundig inspecteur ga je meerdere malen per week verschillende woningen langs om de staat van de woning te controleren. Je ontvangt lokale opdrachten via ons systeem direct in je mail. Jij inspecteert en registreert de verschillende ruimtes in de woning en weet jouw bevindingen met behulp van jouw uitstekende communicatieve vaardigheden over te brengen op de woningeigenaren en in een schriftelijke rapportage.

Over jou

 • Je beschikt over een mbo- of hbo Bouwkundig-diploma (bouwkunde)
 • Je bent een enthousiaste starter of hebt ervaring
 • Groot empathisch vermogen
  Je beschikt over voldoende kennis betreffende constructiedetails en materialen
 • In het bezit van een rijbewijs
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal

Wat wij bieden
Als zelfstandig bouwkundig inspecteur worden opdrachten door Basis Aankoop aan jou uitbesteedt. Basis Aankoop Keuring stelt zich op als opdrachtgever en jij vertegenwoordigt ons bedrijf bij opdrachten. Je profiteert van een flexibele situatie waar je zelf je werkdagen bepaalt. Je werkt zelfstandig en lokaal.

Over ons
We krijgen opdrachten binnen op nationale schaal. Waar jij aan de slag gaat is afhankelijk van jouw locatie. Wij werken met een zelfgebouwd systeem waar je de opdrachten van in je mailbox ontvangt.

Eenmaal aan de slag voor Basis Aankoop Keuring houdt in dat je op een zelfstandige manier aan de slag gaat. We leggen je onze werkwijze uit zodat je een glimlach op het gezicht van je bewoners en klanten achterlaat. Zo doe je veel ervaring op en werken we
samen aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Heb je interesse in deze functie?
Stuur dan je CV en korte motivatie naar vacature@basisaankoopkeuring.nl.
Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met Basis Aankoop Keuring via tel 010 808 1211

OVER ONS

Basis Aankoop Keuring laat de klant zorgeloos genieten van de woning door professionele inzichten. Dit doen we met een betaalbare prijs en een gemakkelijke service. Wij bedienen je binnen 1 werkdag met een bouwkundige keuring uitgevoerd door een onafhankelijke bouwtechnisch inspecteur die de woning voor je inspecteert, je ter plaatse adviseert en binnen drie dagen een rapport over de inspectie toestuurt.

CONTACT

BASIS AANKOOP KEURING

Stationsplein 45, 3013 AK Rotterdam
Phone : +31 10 808 12 11
Email : info@basisaankoopkeuring.nl